Sejlads

     

Knud Verner Westh, Store Søstræde 9, Rønne –  Telf. 5695 0996 og 2463  5596  kvw@kvw.dk

Skipper på “Maxi-Taxi” af Rønne, en Maxi 95, årgang 1978,  som jeg købte i efteråret 1985.

Medlem af bestyrelsen af Rønne Sejlklub

Har sejlet Østersøen og andre have tynde i de sidste 10-15 år. Dette beretter jeg om på denne side og vedhæftede links.

(Nærværende er en del af min hjemmeside www.kvw.dk – derfor denne indledning, dersom du kommer via et link fra en anden side.)

Sejlads

At sejle er en af mine store fritidsinteresser. Jeg har haft båd i over 20 år. Ja egentlig længere, idet vi startede med en lille sejljolle på Nordstranden i Rønne i 1976.

Min nuværende båd fik jeg i 1986 og siden har jeg sejlet rigtigt meget. Først med familien på sommerferie op til den svenske skærgård eller rundt i Danmark. Og senere meget langt væk – med venner fra sejlklubben.

Jeg har altid kunne lide at være pioner. At være den første i DDR, i Polen, i Rusland, i Baltikum o.s.v. Så har jeg været i Norge (Fjordlandet op mod Bergen), Nordsøen, Helgoland, Holland og England m.v.

Jeg arbejder med en oversigt over mine sejlture her, hvor man vil kunne læse beretningerne, som jeg har skrevet til Rønne Sejlklubs medlemsblad “Tudebøjen” m.fl.

Jeg er den verdensomspændende sejlerorganisation Trans Ocean’s repræsentant i Østdanmark. Herudover fungerer jeg som en slags ambassadør for russiske sejlere, der vil have visum for at komme på ferie her. Jeg har specielt gode forbindelser til sejlere i Kaliningrad.

Jeg havde den store glæde at vinde Four Corners Race i sommeren 2003. En kapsejlads mellem de “4 hjørner” Bornholm, Swinouisce, Rügen og Sydøstre Skåne. Det er 3’die år denne sejlads arrangeres, og jeg har været med alle tre år. 

Læs om nogle af mine sejlture ved at klikke på nedenstående:

    Holland (1999)

    Kaliningrad (1997)

    Norge (1998)

    Next stop London (1998)

   Med båd, bus og bumletog (1993)

 

Links:

     Med familien ombord op langs Bornholms Vestkyst.